Digitaal

 

DP Service & Advies bouwt graag een nieuwe website voor je, maar ook je digitale nieuwsbrief kunnen we helemaal verzorgen en verzenden.
Tenslotte richten we ook graag je Sociale Media in.

Naast het bouwen kunnen we ook zorgen voor het onderhoud van je digitale uitingen.

Om goed gevonden te worden op het internet is het van belang, dat bovenstaande uitingen en ook de meer traditionele uitingen, goed op elkaar aansluiten en elkaar aanvullen.
Daarnaast kunnen we je website helemaal analyseren, om hem zo optimaal mogelijk te maken. Via SEO (Search Engine Optimalisation) bekijken we de hele website en noteren we mogelijke verbeterpunten. Deze punten kunnen we desgewenst natuurlijk ook meteen doorvoeren.
We kunnen je maandelijks voorzien van een rapport van het websitebezoek. Aangevuld met aanbevelingen om nog meer bezoek te ontvangen, of bijvoorbeeld de juiste doelgroep, of de mensen uit het gewenste geografische gebied.

Om nog meer kans te krijgen op bezoek aan je website kunnen we ook een SEA (Search Engine Advertising) campagne voor je opzetten. Middels het inrichten en uitvoeren van bijvoorbeeld een AddWords campagne van Google kunnen we nog meer bezoek genereren en ook nog beter de juiste doelgroep bereiken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie